ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Alpha News
18:50
Με κακοκαιρία φαίνεται να ξεκινά και να τελειώνει η εβδομάδα ! Πιο αναλυτικά:
Για αύριο Δευτέρα
Στη βόρεια Ελλάδα , περιμένουμε βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ.
Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες βροχές. Βαρδάρης στο Θερμαϊκό μέχρι 6 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
Βροχές προβλέπονται και στην Εύβοια και στο θεσσαλικό κάμπο με τη θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.
Στην Αττική ίδια κατάσταση. Οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς .
Αντίθετα καταιγίδες περιμένουμε στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο . Ο υδράργυρος στους 24 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ στο Ιόνιο.
Επίσης ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες, και Δωδεκάνησα. Οι νοτιάδες θα αγγίξουν τα 8 μποφόρ και το θερμόμετρο έως 24 βαθμούς.
Πηγαίνοντας προς στην Κρήτη, στο Ηράκλειο στα Χανιά και στα νότια περιμένουμε βροχές και καταιγίδες . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.
Την Τρίτη αναμένονται πρωινές ομίχλες και λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι βοριάδες στα πελάγη θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 25 βαθμούς στην κεντρική.
Tην Τετάρτη και την Πέμπτη προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας.
Την Παρασκευή και το Σάββατο περιμένουμε νέα κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους .
.Τέλος
Την Κυριακή θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός και θα πέσει η θερμοκρασία