ΑΥΤΟΨΙΑ
Τετάρτη 23:50
Τζιχαντιστές
Στους τρομοκράτες του ISIS, τους Τζιχαντιστές, οι οποίοι σκόρπισαν τον τρόμο και τον πόνο  στο Παρίσι, την Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, επικεντρώνει την έρευνά του αυτή την Τετάρτη ο Αντώνης  Σρόιτερ και η «Αυτοψία»
 
Η κάμερα της εκπομπής συναντά ανθρώπους που αναφέρουν ποιοι τους χρηματοδοτούν και ποιοι τους υποστηρίζουν. Φέρνει στο φως τις άγνωστες επιχειρήσεις των Ελληνικών Αρχών αλλά και τις απόρρητες εκθέσεις της Αστυνομίας για το πώς κινούνται οι Τζιχαντιστές και πώς αναγνωρίζονται.
 
Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά, επίσης, μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα, οι οποίοι μιλούν για τους ελάχιστους «ακραίους» που ζουν ανάμεσα τους.
 
 

 
 
Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει
κάθε 2η Τετάρτη τα μεσάνυχτα
 
 
 
Με αυτόπτη μάρτυρα την κάμερα και πρωταγωνιστή το ρεπορτάζ, η εκπομπή Αυτοψία βρίσκεται, και φέτος, εκεί που γεννιέται η είδηση.
Τα γεγονότα, τα πρόσωπα, οι  συνέπειες και οι αντιδράσεις. Ό,τι συμβαίνει γύρω μας, τη στιγμή που συμβαίνει.
 
Ο Αντώνης Σρόιτερ αφήνει το στούντιο για να βρεθεί εκεί που τα φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά θέματα εξελίσσονται, προκαλούν αντιπαραθέσεις, ζητούν απαντήσεις, απαιτούν λύσεις.
Μέσα από αντικειμενική καταγραφή, αποκαλυπτική έρευνα και τεκμηριωμένες θέσεις θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την επικαιρότητα.
Ντοκουμέντα, κοινωνικά θέματα, προσωπικές συνεντεύξεις, ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας δείξουν, άνθρωποι που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.
 
Αυτοψία, με τον Αντώνη Σρόιτερ