ΑΥΤΟΨΙΑ
Πέμπτη 23:50
Αθώοι στη φυλακή…
 
 
Υπάρχει μια ρήση που λέει  «καλύτερα δέκα ένοχοι έξω, παρά ένας αθώος στη φυλακή».
 
Αυτή την Πέμπτη, η κάμερα της εκπομπής Αυτοψία και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν ανθρώπους οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, κατηγορήθηκαν άδικα και βρέθηκαν, μέσα σε λίγα λεπτά, με χειροπέδες στα χέρια.
Ποια είναι η ιστορία τους; Ποιος ο αγώνας τους για να δικαιωθούν; Πώς είναι τώρα η ζωή τους;
 
Ο Μπάμπης Μακρυλάκης, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στη φυλακή, από τη μια στιγμή στην άλλη. Από την αρχή, υποστήριζε ότι ήταν αθώος. Η δικαίωση θα έρθει 2 χρόνια μετά…
 
Ο Γρηγόρης Επιτροπάκης, θύμα δικαστικής πλάνης, κατηγορήθηκε για ληστεία. Θα περάσει 3 μήνες στη φυλακή και εκεί θα βρει μόνος του τα στοιχεία για την αθωότητά του…
 
Ο Γιάννης Μυλωνάς καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τον φόνο ενός ανθρώπου. Θα περάσει παραπάνω από 3 χρόνια στις φυλακές, μέχρι να αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό από την ελληνική Δικαιοσύνη…
 
Αυτοψία, με τον Αντώνη Σρόιτερ: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 23:50
 

 
 
 
 
Έρευνα, αποκάλυψη, καταγραφή, ενημέρωση.
Η εκπομπή Αυτοψία βρίσκεται, και φέτος, εκεί που γράφεται η επικαιρότητα. Τα γεγονότα, τα πρόσωπα, οι συνέπειες και οι αντιδράσεις. Ό,τι συμβαίνει γύρω μας, τη στιγμή που συμβαίνει.
 
Ο Αντώνης Σρόιτερ αφήνει το στούντιο για να βρεθεί εκεί που τα φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά θέματα εξελίσσονται, προκαλούν αντιπαραθέσεις, ζητούν απαντήσεις, απαιτούν λύσεις.
Μέσα από αντικειμενική καταγραφή, αποκαλυπτική έρευνα και τεκμηριωμένες θέσεις φέρνει στο προσκήνιο όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την επικαιρότητα.
Ντοκουμέντα, κοινωνικά θέματα, προσωπικές συνεντεύξεις, ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας δείξουν, άνθρωποι που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.
 

 Αυτοψία, με τον Αντώνη Σρόιτερ: Κάθε Πέμπτη, στις 23:50

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV