Ξυπνάμε αλλιώς! 
 
 
Το Happy Day στον Alpha αποτελεί  εναλλακτική διέξοδο στη μονότονη καθημερινότητα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρέα με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, δίνουν ενέργεια στα πρωινά μας και διώχνουν ό,τι δυσάρεστο βρεθεί στον δρόμο μας.
 
 
 
 
Ο Δημήτρης Παπανώτας, ως άλλος Dr. Παπ, αναλύει με μία δική του μέθοδο θέματα σχέσεων, ενώ παράλληλα κάνει Rewind στη ζωή αγαπημένων προσώπων της showbiz και τρυπώνει πίσω από τις κάμερες, όπου συναντά ανθρώπους που γνωρίζουν την τηλεόραση από την καλή αλλά και την... ανάποδη.
 
Η Ελένη Τσολάκη κάνει Flashback στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και επισκέπτεται μέρη – σήματα κατατεθέν γνωστών ταινιών. Ξαπλώνει και εξομολογεί τον καλεσμένο της στον λουτήρα και φυσικά…  χορεύει τον καιρό.
 
Ο Κώστας Φραγκολιάς έχει βάλει στόχο να ζήσει Extreme Fragoal περιπέτειες και να μπει σε έναν κόσμο λίγο πιο... Underground.
 
Όλα αυτά, την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζεται μαζί μας απλές, καθημερινές στιγμές με όψεις πιο ευαίσθητες και τρυφερές.
 
Συγχρόνως, επειδή η επικαιρότητα τρέχει, ο Δήμος Βερύκιος με τον παρτενέρ του Σπύρο Λάμπρου, από το ραδιόφωνο του Alpha 989 μεταφέρουν τον παλμό της ημέρας.
 
Τέλος, φίλοι και συνεργάτες δίνουν το δικό τους στίγμα σε θέματα ποικίλης ύλης.
Μεταξύ άλλων, στην παρέα βρίσκονται οι fashion bloggers Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, η αισθητικός και make up 
artist Λεάννα Μάρκογλου, η chef Ιωάννα Τσολομήτη που παρουσιάζει ζητήματα οικιακής οικονομίας, καθώς και οι δημοσιογράφοι Ζωή Κρονάκη για θέματα παιδιού και Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για λύσεις διακόσμησης.
 
Happy Day στον Alpha: Ξυπνάμε αλλιώς

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV