ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
Δευτέρα 21:00
Στου παιδιού μου τη χαρά - Α' Μέρος
 
Στο ρόλο της Αλίνας, η Γωγώ Καρτσάνα
Ο γάμος του Διονύση και της Αλίνας πλησιάζει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο κόκκινο. Όπως όλοι θα φαντάζονταν, το ζευγάρι έχει σκοπό να κάνει έναν γάμο απλό, πολιτικό, με λίγους καλεσμένους, χωρίς προσκλητήρια, στολισμό και μπομπονιέρες. Κι ενώ οι Χαμπέοι αρχικά έχουνε δεχτεί αυτόν τον εναλλακτικό, για τα δικά τους δεδομένα, γάμο, τα σχόλια του κόσμου δεν τους αφήνουν σε ησυχία και αυτοί, με τη σειρά τους, τους μελλόνυμφους. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Διονύσης και η Αλίνα αποφασίζουν τελικά να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρα την Μπέλα, έτσι η δαιμόνια Χαρούλα είναι σίγουρη πως θα τους αλλάξει γνώμη και για τα υπόλοιπα. Λογαριάζει, όμως, χωρίς την Αλεξάνδρα, της οποίας οι εναλλακτικές απόψεις βρίσκουν σύμφωνη τη νύφη και έτσι η τελετή γεμίζει σμέουρα και πρωτοποριακές κατασκευές. Ως πότε, όμως, θα το επιτρέπει αυτό η Χαρούλα στον γάμο του μοναχογιού της και τι αντίκτυπο θα έχει στο ζευγάρι λίγες μέρες πριν τον γάμο; 

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
 
 
Δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, αν και σερβίρει τα πιο μαμαδίστικα και «πειραγμένα» πιάτα.
Δεν είναι μουσική ακαδημία, αν και θα ακούσεις από Χριστοδουλόπουλο μέχρι Μαρία Κάλλας.
Δεν είναι show χορού, αν και χορεύουν όλοι… στο ταψί (ή και στη σούβλα πότε-πότε).
Δεν είναι reality επιβίωσης, αν και πιο εύκολα τα καταφέρνεις μόνος σου στην ερημιά, παρά μ’ αυτά τα συμπεθέρια.
Δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το τρομερό ΣΟΪ που τα ‘χει όλα!
Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι έρχονται για 4η χρονιά στον Alpha, με νέους χώρους και ανανεωμένη διάθεση. Επιστρέφουν έτοιμοι να καβγαδίσουν, να φωνάξουν, να γελάσουν, να κλάψουν, να διαφωνήσουν, να φτάσουν στα όρια της τρέλας και να τα ξαναβρούν με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο οι οικογένειες μπορούν!
Γιατί απ’ τους συγγενείς σου δεν γλιτώνεις…
Κι αυτοί οι υπέροχοι τύποι θα ‘ναι ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ και φέτος!
 
Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι δίνουν ραντεβού, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00.
 
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το σενάριο ο Νίκος Μήτσας και η Δήμητρα Τσόλκα.
Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Ευθύμης Ζησάκης, Σόλων Τσούνης.
 
 
«Το σόι σου»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00
 
 
 
 
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ