ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00


Η Βάσω πείθει τον Χάρη να κάνει ένα τσεκ απ κι ο Χάρης αγχωμένος απ’ την αρρωστοφοβία του, ότι θα του βρουν κάτι, το ρίχνει στο φαγητό. Την Βάσω δεν την πειράζει που της έχει ρημάξει το ψυγείο, αλλά όταν αρχίζει να της χαλάει την γνώμη που έχει για τις αγαπημένες της ταινίες, βρίσκει αφορμή να τον εκδικηθεί.
Η Βούλα διαβάζει ένα άρθρο για ζευγάρια που έμειναν στην ιστορία και θέλει να πείσει τον Μηνά ότι πρέπει να το προσπαθήσουν κι αυτοί. Μια όμως που δεν μπορούν να μείνουν σην ιστορία ως επιστήμονες όπως το ζεύγος Κιουρί, θα στρέψουν τις βλέψεις τους στην ποίηση. Ο Μηνάς της αποδεικνύει ότι, στίχους μπορεί να γράψει ο καθένας. Ποίηση, όχι!
Ο Ηλίας κατσαδιάζει τη Μαρίνα γιατί κατά τη γνώμη του σπαταλάει πολύ ρεύμα. Η Μαρίνα τσαντισμένη, αποφασίζει να κάνει αυστηρή οικονομία δοκιμάζοντας τα όρια της υπομονής του…


 
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
 
«Μουρμούρα». Μια γλώσσα που μάθαμε να την μιλάμε άπταιστα την περυσινή χρονιά. Τα μαθήματα ξαναρχίζουν πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ’ οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά.
         
Η Βάσω και ο Χάρης. Ένα ζευγάρι σαν τα κρύα τα νερά! Που συχνά όμως φουρτουνιάζουν. Ένα ζευγάρι που έχει ακόμα τόσα πολλά να μάθει ο ένας για τον άλλον. Τι κι αν πέρασε ήδη ένας χρόνος που συγκατοικούν; Βρίσκονται ακόμα στις συστάσεις. Τη φετινή χρονιά, θα γνωριστούν λίγο καλύτερα. Κι απ’ την καλή, κι απ’ την ανάποδη.
 
Η Μαρίνα και ο Ηλίας. Η απόδειξη πως ο έρωτας έχει την πιο τρελή φαντασία, αλλά και πολύ χιούμορ! Ένα ζευγάρι «η νύχτα με τη μέρα». Φέτος, η μόδα προστάζει μουρμούρα ως εκεί που δεν παίρνει. Και η Μαρίνα πάντα ακολουθεί τη μόδα κατά γράμμα. Ο Ηλίας βεβαίως δεν θα μείνει πίσω. Και να ήθελε, δεν του πέφτει λόγος.
 
Η Βούλα και ο Μηνάς. Εδώ μιλάμε για τους πρυτάνεις της Μουρμούρας! Μιλούν και οι δύο άπταιστα τη συγκεκριμένη γλώσσα, σπανίως όμως μπορούν να συνεννοηθούν. Το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται και φέτος, με ακόμα πιο ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Θα συνεχίσουν να παιδεύουν ο ένας τον άλλον μέχρι τελικής πτώσης, αλλά ουαί κι αλίμονο εάν βρεθεί κάποιος να πει κακό για την Βούλα του ή για τον Μηνά της! Θα γίνουν αμέσως η ομάδα «Βούλα & Μηνάς» και θα τα βάλουν με τον «εχθρό» που τάραξε την οικογενειακή τους μουρμούρα.
 
Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ’ το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών.
 
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.
Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.
 
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Δευτέρα - Πέμπτη στις 21:00
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!