ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
 
Δευτέρα 21:00
Ο Χάρης ζητάει απ’ την Βάσω να δώσει το αυτοκίνητό της στον Χρήστο που το χρειάζεται. Η Βάσω που δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Χρήστο, αρνείται, αλλά τελικά δέχεται με αντάλλαγμα να γράψει ο Χάρης ένα τραγούδι για τον μπαμπά της.
Η Μαρίνα αναρωτιέται μήπως ήρθε η ώρα να ξανα-ερωτευτούν με τον Ηλία, όπως συμβαίνει σε κάποια ζευγάρια έπειτα από πολλά χρόνια γάμου. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα, όμως ο Ηλίας δεν δείχνει ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Έχουν άλλωστε πολύ διαφορετικές απόψεις περί ρομαντισμού…
Η Βούλα ανεβάζει λίγο πυρετό κι ο Μηνάς πανικοβάλλεται, λες και τους χτύπησε η μεγαλύτερη συμφορά του κόσμου. Εκείνη προσπαθώντας να τον συνεφέρει, του φέρεται λιγάκι άκαρδα, κοροϊδεύοντας τις ανησυχίες του. Αλλά ο Μηνάς δεν το βάζει κάτω…

 
 
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
 
«Μουρμούρα». Μια γλώσσα που μάθαμε να την μιλάμε άπταιστα την περυσινή χρονιά. Τα μαθήματα ξαναρχίζουν πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ’ οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά.
         
Η Βάσω και ο Χάρης. Ένα ζευγάρι σαν τα κρύα τα νερά! Που συχνά όμως φουρτουνιάζουν. Ένα ζευγάρι που έχει ακόμα τόσα πολλά να μάθει ο ένας για τον άλλον. Τι κι αν πέρασε ήδη ένας χρόνος που συγκατοικούν; Βρίσκονται ακόμα στις συστάσεις. Τη φετινή χρονιά, θα γνωριστούν λίγο καλύτερα. Κι απ’ την καλή, κι απ’ την ανάποδη.
 
Η Μαρίνα και ο Ηλίας. Η απόδειξη πως ο έρωτας έχει την πιο τρελή φαντασία, αλλά και πολύ χιούμορ! Ένα ζευγάρι «η νύχτα με τη μέρα». Φέτος, η μόδα προστάζει μουρμούρα ως εκεί που δεν παίρνει. Και η Μαρίνα πάντα ακολουθεί τη μόδα κατά γράμμα. Ο Ηλίας βεβαίως δεν θα μείνει πίσω. Και να ήθελε, δεν του πέφτει λόγος.
 
Η Βούλα και ο Μηνάς. Εδώ μιλάμε για τους πρυτάνεις της Μουρμούρας! Μιλούν και οι δύο άπταιστα τη συγκεκριμένη γλώσσα, σπανίως όμως μπορούν να συνεννοηθούν. Το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται και φέτος, με ακόμα πιο ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Θα συνεχίσουν να παιδεύουν ο ένας τον άλλον μέχρι τελικής πτώσης, αλλά ουαί κι αλίμονο εάν βρεθεί κάποιος να πει κακό για την Βούλα του ή για τον Μηνά της! Θα γίνουν αμέσως η ομάδα «Βούλα & Μηνάς» και θα τα βάλουν με τον «εχθρό» που τάραξε την οικογενειακή τους μουρμούρα.
 
Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ’ το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών.
 
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.
Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.
 
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη στις 21:00
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!