ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
 Δευτέρα 21:00
 
 
Η μικρή είναι πολύ ανήσυχη, η Νικολέτα κι ο Διονύσης δεν μπορούν να καταλάβουν τι φταίει. Μέχρι που η Ζηνοβία βάζει ιδέες στη Νικολέτα ότι το παιδί είναι ματιασμένο…
Ο Σίμος κι η Λένα επιστρέφουν σπίτι χωρίς κλειδιά και τους ανοίγει κλειδαράς, επειδή έκλεψαν την τσάντα του Σίμου, που είχε τα πάντα μέσα. Με αφορμή αυτό, η Λένα βρίσκει ευκαιρία και διεκδικεί ένα ζευγάρι κλειδιά από το Σίμο. Ο  Σίμος της δίνει και τρομάζει, όταν βλέπει ότι η Λένα τα χρησιμοποιεί με ευκολία.
Ο Μηνάς θέλει να αρνηθεί την πρόκληση ενός γάμου στα Χανιά, γιατί του πέφτει μακριά, αλλά η Βούλα έχει τον τρόπο της να τον καταφέρει…
Η Μαρίνα μελετά τη δικογραφία για μια υπόθεση που έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται και έχει βαλθεί πάση θυσία να βρει το δολοφόνο.
 

 
 
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
 
Τέταρτη σεζόν, τέσσερα ζευγάρια
 
 
Μας συστήθηκε, ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2013 κι από τότε περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια!
Τρία χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα, γέλιο και πολλή μουρμούρα!
Τρία χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι όμως… τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!
 
Φέτος, η τηλεοπτική μας «παρέα» θα μεγαλώσει! Κάποιοι ήρωες μας αποχαιρέτησαν, κάποιοι άλλοι θα έρθουν και κάποιοι θα μετακομίσουν εκτός Αθηνών…
Η «Μουρμούρα» αυξάνεται, αλλά πάντα με τη γνωστή συνταγή: την απόλυτη τρέλα των ηρώων της!
Αυτή τη χρονιά παλιές αγάπες θα δυναμώσουν και νέοι έρωτες θα θεριέψουν!
 
Τέταρτη σεζόν, λοιπόν, με τέσσερα ζευγάρια!
Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας χαρίσουν τη δική τους μουρμούρα!
Από την άλλη, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!
 
 
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη.
Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου. 
 

Δες oλα τα επεισοδια στο WEB TV