ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
Δευτέρα 21:00
 
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Ιουνίου, η Βούλα και ο Μηνάς, αν και φύγανε για Τήνο, όπου πήγανε για να εκπληρώσει ο Μηνάς ένα τάμα, τελικά, γυρίζουν από Μύκονο! Η Βούλα με τα κόλπα της, κατάφερε να περάσουν ένα διήμερο στο νησί. Ο Μηνάς όμως, κάθε άλλο παρά συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό της…

Στα υπόλοιπα ζευγάρια…
Με αφορμή μια νέα και φασαριόζικη οικογένεια που μετακομίζει στην πολυκατοικία, ο Νικήτας και η Στέλλα σκέφτονται πώς είναι η ζωή τους τώρα και πώς θα αλλάξει με τον ερχομό του δικού τους παιδιού.
Είναι μήνας φορολογικών δηλώσεων. Η Μαρίνα είναι πολύ περήφανη που θα υποβάλει την πρώτη της φορολογική δήλωση, ως εργαζόμενη πια. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι ο λογιστής της, ο Ηλίας, σκοπεύει να της «φάει» την επιστροφή χρημάτων… η Μαρίνα θα φτάσει μέχρι διαζύγιο.
 

 
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
 
Την πρώτη χρονιά, γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ατάκα. Συναντηθήκαμε εντελώς στα ξαφνικά. Κι όμως, ήταν σαν να γνωριζόμασταν από καιρό.
Τη δεύτερη χρονιά, αγαπηθήκαμε. Το πράγμα έγινε σοβαρό. Ζούμε πια μαζί. Και είναι υπέροχα!
Την τρίτη χρονιά, είμαστε πια μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα!
 
Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, ο Νικήτας και η Στέλλα. Για τρίτη χρονιά, θα ζήσουμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ.
 
Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.
Η Μαρίνα κι ο Ηλίας θα δουν τη ζωή τους ν' αλλάζει. Κι αυτό γιατί, φέτος, η Μαρίνα θα είναι μια γυναίκα καριέρας. Ή τουλάχιστον αυτό θα θέλει να πιστεύει… Που σημαίνει ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τον Ηλία, που θα μάθει μέχρι και να μαγειρεύει. Ή τουλάχιστον αυτό θα θέλει να πιστεύει…
Η Βούλα και ο Μηνάς, θα συνεχίσουν να μας μουρμουρίζουν το μυστικό της ευτυχίας. Που δεν είναι άλλο απ’ το να παίζουν σαν τα μικρά παιδιά. Ακόμα κι όταν ο ένας τρελαίνει τον άλλον με τις αντίθετες απόψεις του. Σαράντα χρόνια αγάπης όμως, τους έχουν διδάξει πολλά. Και για την υπομονή και τους ελιγμούς αποφυγής των συγκρούσεων. Γιατί αυτό θα κάνουν και φέτος. Κι έχουμε να γελάσουμε πολύ μαζί τους.
 
Και το σίγουρο είναι, πως, ό,τι και να γίνει, θα είμαστε μαζί και φέτος. Όλοι μας! Γιατί είμαστε πια, μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα!
 
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Άντα Γκουρμπαλή, Φώφη Κώττη, Βίκυ Κουκούτση και Νίκος Σταθόπουλος και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.
Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη.
 
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!

Δες oλα τα επεισοδια στο WEB TV