Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11 στις 21:50

ΖΩΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11 στις 21:50

ZOOTOPIA (Μεταγλωττισμένο)

Κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ
Σενάριο: Τζάρεντ Μπους, Φιλ Τζόνστον
Φωνές μεταγλώττισης: Ιωάννα Μιχαλά, Φοίβος Ριμένας, Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ακίνδυνος Γκίκας, Μαρία Αδάμου, Δημήτρης Σάρλος, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Βαγγέλης Ρόκκος, Αργύρης Κανδύλης, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Έλενα Δελακούρα, Αφροδίτη Αντωνάκη, Στέλιος Ψαρουδάκης, κ.α.
(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Τζίνιφερ Γούντγουιν, Τζέισον Μπέιτμαν, Ίντρις Έλμπα, Τζένυ Σλέιτ, Νέιτ Τόρενς, Μπόνι Χαντ, Τζ. Κ. Σίμονς, Οκτάβια Σπένσερ, Σακίρα, κ.α.)
Διάρκεια: 93 λεπτά


Μπορεί η λαγουδίνα Τζούντι Χοπς να γεννήθηκε στην επαρχία, πάντα όμως έψαχνε την ευκαιρία να εγκαταλείψει τη ρουτίνα της αγροτικής ζωής, για τις εκπλήξεις που μπορεί να κρύβουν οι μεγάλες πόλεις. Αυτή η ευκαιρία δε θα αργήσει να της δοθεί, όταν γίνει δεκτή ως αστυνομικός στη μητροπολιτική Ζωούπολη. Καθώς, όμως, οι ικανότητές της αμφισβητούνται λόγω… μεγέθους και καταγωγής, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε φανταστεί. Σύντομα, ωστόσο, μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης της δίνει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει πραγματικά, παρόλο που θα αναγκαστεί να δεχτεί τη βοήθεια του Νικ Γουάιλντ, μιας παμπόνηρης αλεπούς που λειτουργεί στα όρια του νόμου, αλλά είναι και ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει....

• Η 55η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που σάρωσε ταμεία, βραβεία και διακρίσεις, σπάζοντας το όριο εισπράξεων τους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως και αποσπώντας το Όσκαρ® για καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων τη χρονιά που προβλήθηκε.

• Ρυθμός, χαρακτήρες, μουσική και ατάκες, που συναγωνίζονται μεταξύ τους σε πρωτοτυπία και επινοητικότητα, αφήνοντας κατενθουσιασμένους κοινό και κριτικούς, μαζί με την αίσθηση μιας μοναδικής και ξεχωριστής κινηματογραφικής εμπειρίας.