Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

Δευτέρα 21/02 - 1ος ΚΥΚΛΟΣ

ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Δευτέρα 21/02 - 1ος ΚΥΚΛΟΣ

Υποκλίσου στο πάθος

 
 

Ο πιο εμβληματικός βασιλιάς της Γαλλίας, ο Λουδοβίκος 14ος επονομαζόμενος και «Βασιλιάς Ήλιος», προκειμένου να «επιβιώσει» μετά το θάνατο της μητέρας του, πρέπει να νικήσει τους ευγενείς και να χτίσει μια νέα βάση κάπου έξω από το Παρίσι. Σε ένα μικρό χωριό με το όνομα «Βερσαλλίες».

Η ανασφάλεια του τον οδηγεί να χτίσει το μεγαλύτερο παλάτι του κόσμου εκείνης της εποχής.

Αποκτά πολλά παιδιά από τις πολυάριθμες ερωμένες του, ενώ η σχέση αγάπης-μίσους με τον μικρότερο αδελφό του, Φίλιππο της Ορλεάνης, είναι καταλυτική.  

Ο αδερφός του είναι ένας εξίσου ιδιόρρυθμος άντρας και τρομερός πολεμιστής, τον οποίο ως παιδί η μητέρα τους συνήθιζε να ντύνει με γυναικεία ρούχα. Έχει στο ενεργητικό του εραστές, ερωμένες και δύο γάμους με πολλά παιδιά, ενώ επηρεάζει τις αποφάσεις του Λουδοβίκου, όσο κανείς άλλος.

Ο απολυταρχικός τρόπος διακυβέρνησης του Λουδοβίκου θα οδηγήσει μερικές δεκαετίες αργότερα στη Γαλλική Επανάσταση, που θα αλλάξει ριζικά τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας! 

Η σειρά «Βερσαλλίες», έρχεται στον Alpha για να καθηλώσει με τις ίντριγκες, τα πάθη, τα παιχνίδια εξουσίας και τους παράνομους έρωτες που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

Με γυρίσματα στο παλάτι των Βερσαλλιών, αλλά και στα πιο εντυπωσιακά κάστρα της Γαλλίας- πολυτελείς ενδυμασίες εποχής και λεπτομερή σκηνικό σχεδιασμό, ο προϋπολογισμός της ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ άλλων, έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, τον Καναδά, τις Η.Π.Α. και στη Μεγάλη Βρετανία. 


ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

(VERSAILLES)

Ιστορικό δράμα εποχής γαλλο-καναδικής παραγωγής 2015-2018

Δημιουργοί: Σάιμον Μίρρεν, Ντέιβιντ Γουόλστενκροφτ
Ηθοποιοί: Τζορτζ Μπλάγκντεν, Αλεξάντερ Βλάχος, Τάιφ Ράνιαν, Στιούαρτ Μπόουμαν, Αμίρα Καζάρ, Έβαν Γουίλιαμς, Νοεμί Σμιτ, Άννα Μπρούστερ, Σάρα Γουίντερ

Καλωσορίσατε στον κόσμο της εξουσίας και της προδοσίας, του πόθου και της ματαιοδοξίας. Καλωσορίσατε στις Βερσαλλίες!

Βερσαλλίες: Υποκλίσου στο πάθος.