Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΤΡΙΤΗ 11/05 στις 23:00 | Δες το και στο WEB TV

THE GUNMAN: ΣΕ ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ

ΤΡΙΤΗ 11/05 στις 23:00 | Δες το και στο WEB TV

THE GUΝΜΑΝ

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για προβολή από 12/05 έως 16/05

Ταινία δράσης αμερικανικής, βρετανικής, ισπανικής και γαλλικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Πιερ Μορέλ
Σενάριο: Ντον Μακφέρσον, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ζαν-Πατρίκ Μανσέ.
Ηθοποιοί: Ίντρις Έλμπα, Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ Ρίλανς, Ρέι Γουίνστον, Μελίνα Μάθιους, Τζασμίν Τρίνκα
Διάρκεια: 105 λεπτά
Σήμανση: 16

 

Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

O διαπεραστικός ήχος της σφαίρας ακούγεται μέσα από την κάννη. Φύλακες ασφαλείας βγαίνουν οπλισμένοι από τα οχήματα τους. Σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, ένας άντρας αφήνει το όπλο του και φεύγει από το δωμάτιο. Σύντομα τα δελτία ειδήσεων κατακλύζονται με την είδηση της δολοφονίας του Υπουργού Ενέργειας- είναι η αρχή του εμφύλιου και της γενοκτονίας.

Ο Τζιμ Τεριέ βοηθάει τους κατοίκους ενός αφρικανικού χωριού να έχουν πόσιμο καθαρό νερό. Ενώ σκάβει ένα πηγάδι, τρεις οπλισμένοι άντρες τον αναζητούν στο χωριό- είναι εκεί για να τον σκοτώσουν. Ταξιδεύει πρώτα στο Λονδίνο για να συναντήσει τον παλιό του φίλο Στάνλεϋ, και μαζί να ανακαλύψουν ποιοι τον επικήρυξαν. Όλα καταλήγουν στο παρελθόν του. Πριν 8 χρόνια, ο Τεριέ και οι συνεργάτες του είχαν πληρωθεί για να εκτελέσουν τον Υπουργό Ενέργειας του Κονγκό. Ως ο άνθρωπος που πάτησε τη σκάνδαλη, αναγκάστηκε ν’ αφήσει τη χώρα αμέσως. Επόμενη στάση Βαρκελώνη, για να αναζητήσει τον ίδιο τον άνθρωπο που τον προσέλαβε, αλλά και για να συναντήσει τυχαία τον έρωτα της ζωής του που αναγκάστηκε ν’ αφήσει πίσω.