Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/09 στις 22:20

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/09 στις 22:20

EDGE OF TOMORROW

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν
Σενάριο: Κρίστοφερ ΜακΚουάιρι, Τζεζ και Τζον-Χένρυ Μπάτεργουερθ (βασισμένο στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας All You Need Is Kill του Χιρόσι Σακουραζάκα)  
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Έμιλυ Μπλαντ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπιλ Πάξτον
Διάρκεια: 102 λεπτά

Στο κοντινό μέλλον μία φυλή εξωγήινων έχει καταλάβει τη Γη, ενώ καμία ανθρώπινη δύναμη δε φαίνεται ικανή να ανακτήσει τον έλεγχο του πλανήτη. Όταν ο αξιωματικός του στρατού, Γουίλιαμ Κέιτζ, καλείται να συμμετάσχει σε μια κρίσιμη πολεμική επιχείρηση, η ζωή του θα πάρει μιαν αναπάντεχη όσο και… τελεσίδικη τροπή. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Το περίεργο όμως είναι ότι σε κάθε μια απ’ αυτές τις μάχες ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίζει τους εχθρούς του όλο και πιο στενά, όλο και πιο απειλητικά, με τη βοήθεια της πολεμίστριας των Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Μα είναι πράγματι νεκρός; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;…

Φουτουριστικό υπερθέαμα που έδωσε νέα ώθηση στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, μέσα από νέας τεχνολογίας οπτικά εφέ. Η ταινία κέρδισε κοινό και κριτικούς σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ενώ παράλληλα βραβεύτηκε από δεκάδες κινηματογραφικές ενώσεις.