Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

Α' Προβολή ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10 ΣΤΙΣ 21:00

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Α' Προβολή ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10 ΣΤΙΣ 21:00

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς
Σενάριο: Κρις Βέιτς, Τόνυ Γκιλρόι (βασισμένο σε χαρακτήρες του Τζορτζ Λούκας)
Ηθοποιοί: Φελίσιτι Τζόουνς, Ντιέγκο Λούνα, Μπεν Μέντελσον, Ντόνι Γεν, Μαντς Μίκελσεν, Άλαν Τέντικ, Ζιάνγκ Βεν, Φόρεστ Γουίτακερ
Διάρκεια: 121 λεπτά


Η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία έχει πια επιβάλλει την εξουσία της σε όλους τους πλανήτες, που ένας ένας παρέδωσαν γη και ύδωρ στους κατακτητές. Το μόνο που απομένει για τη διασφάλιση της υπακοής τους είναι η κατασκευή ενός υπερσταθμού, που θα ελέγχει την νέα τάξη πραγμάτων. Το σχέδιο κατασκευής του Death Star, ενός τεχνητού πλανήτη-υπερόπλου που θα στεγάσει όλα τα κέντρα εξουσίας, παρακολούθησης και επιβολής ποινών, φαίνεται να είναι η λύση στο πρόβλημα. Αν και η Αντίσταση ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι με το μέρος τους. Η μόνη που ίσως μπορεί να το αλλάξει αυτό, φαίνεται να είναι η Τζιν Έρσο, η κόρη του επιστήμονα πίσω από τον σχεδιασμό του επικίνδυνου πλανητικού κέντρου…

• Πρώτο μέρος της ανεξάρτητης σειράς ταινιών κάτω από τον τίτλο-ομπρέλα «A STAR WARS STORY», που πιάνει το νήμα του μύθου και των χαρακτήρων της θρυλικής saga από την αρχή της ιστορίας τους.

• Ανάμεσα στις 50 ταινίες όλων των εποχών που έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου σε εισπράξεις.

• Δράση, χιούμορ και ανατροπές σε γερές δόσεις που εκτός από τους fans, κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτικών και του κοινού.

• Υπήρξε υποψήφια για 2 Όσκαρ® στις κατηγορίες των Ειδικών Εφέ και Ήχου, ανάμεσα σε πλήθος υποψηφιοτήτων σε πολλές κινηματογραφικές διοργανώσεις.