Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/04 στη 02:45

ΠΙΣΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/04 στη 02:45

KEEPING THE FAITH

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Έντουαρτ Νόρτον
Σενάριο: Στιούαρτ Μπλούμπεργκ
Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Έντουαρτ Νόρτον, Τζένα Έλφμαν, Άν Μπάνκροφτ, Ίλαϊ Γουάλας, Ρον Ρίφκιν
Διάρκεια: 118
Σήμανση: 12

Ο Μπράιαν, ένας καθολικός ιερέας και ο Τζέικ, ένας ραβίνος είναι δύο πολύ καλοί παιδικοί φίλοι. Τη ζωή τους έρχεται, όμως, να ταράξει η παλιά τους φίλη από το σχολείο, Άννα, η οποία έχει γίνει πλέον μια γοητευτική γυναίκα. Συγκινημένοι και οι δύο από την ομορφιά της, μπαίνουν σε ένα παιχνίδι διεκδίκησης της Άννα, συναντούν όμως ένα τεράστιο εμπόδιο: τη θρησκεία τους. Από τη μια ο Μπράιαν έχω δώσει όρκο αγαμίας και από την άλλη ο Τζέικ δεν μπορεί να συνάψει σχέση και να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν είναι Εβραία. Με τα συναισθήματά τους να φουντώνουν για την παλιά τους φίλη, Μπράιαν και Τζέικ πασχίζουν να διατηρήσουν την πίστη τους, αλλά και την μεταξύ τους φιλία.


Η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Έντουαρντ Νόρτον στέφεται με επιτυχία.

Μια ταινία με χιούμορ, ρομαντισμό και μερικά δραματικά στοιχεία γύρω απ’ την ιστορία ενός «ερωτικού τριγώνου», με μεγάλο ατού την χημεία μεταξύ των ηθοποιών που κρατάνε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αστεία λεπτομέρεια στην ταινία, ο Καζανόβα, ο επιχειρηματίας στο γραφείο απέναντι από αυτό της Τζένα Έλφμαν, είναι ο πραγματικός σύζυγός της, Μπόντι Έλφμαν.