Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10 στις 21:00

Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10 στις 21:00

RATATOUILLE (Μεταγλωττισμένο)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ
Σενάριο: Μπραντ Μπερντ, Γιαν Πινκάβα
Φωνές μεταγλώττισης: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φώτης Σπύρου, Γιώργος Κοτανίδης, Ηλίας Μαμαλάκης
(Φωνές αγγλικής έκδοσης: Πάτον Όσβαλτ, Ίαν Χολμ, Λου Ρομάνο, Τζανίν Γκαρόφαλο, Πίτερ Ο’Τουλ)
Διάρκεια: 98 λεπτά

Η υψηλή γαστρονομία είναι στο DNA όλων των Γάλλων, και όταν λέμε όλων, εννοούμε ακόμα και των... αρουραίων τους! Δε φαίνεται καθόλου παράλογο λοιπόν, που ο Ρεμί ονειρεύεται να γίνει ένας σπουδαίος σεφ, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του και το γεγονός ότι είναι... αρουραίος – κάτι απαγορευτικό όταν πρόκειται για κουζίνες! Τυχερός όμως μέσα στην ατυχία του, σύντομα θα βρεθεί από τον υπόνομο στην… κουζίνα ενός διάσημου εστιατορίου και μέσω ενός μαθητευόμενου μάγειρα, του Λιγκουίνι, θα αρπάξει την ευκαιρία να ξετυλίξει τις μαγειρικές του ικανότητες. Στο δρόμο του θα βρεθεί ο μικρός Αλφρέντο, ο ραδιούργος Σκίνερ, αλλά και ο φοβερός και τρομερός κριτικός εστιατορίων, Άντον Ίγκορ. Ο Ρεμί, όμως, ξέρει καλύτερα από όλους τα υλικά της επιτυχίας και πώς να τα… μαγειρέψει. Μετά από όλα αυτά, ο γαλλικός χάρτης των γεύσεων δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος!
  • Η ταινία κέρδισε αμέτρητα βραβεία και υποψηφιότητες - μεταξύ άλλων Όσκαρ®, Χρυσή Σφαίρα, και βραβείο BAFTA ως το καλύτερο κινούμενο σχέδιο της χρονιάς που προβλήθηκε.
  • Αφού ταξίδεψαν τους θεατές στο... βασίλειο των αυτοκινήτων, των ψαριών, των σούπερ-ηρώων, των τεράτων και των παιχνιδιών, οι χαρισματικοί παραμυθάδες και μάγοι της τεχνολογίας των στούντιο της Pixar ("Cars", "Finding Nemo", "Μπαμπούλας Α.Ε", "Toy Story") δημιούργησαν έναν ολοκαίνουριο, ευρηματικό κόσμο, όπου οι αρουραίοι δεν συχνάζουν μόνο στους υπονόμους αλλά, όταν το αξίζουν, και στις… κουζίνες των πιο πολυτελών εστιατόριων!