Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ στις 23:50

MALEFICENT

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ στις 23:50

MALEFICENT

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Στρόμπεργκ
Σενάριο: Λίντα Γούλβερτον
Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ελ Φάνινγκ, Σαμ Ράιλι, Ιμέλντα Στόντον, Τζούνο Τεμπλ, Λέσλι Μάνβιλ
Διάρκεια: 85 λεπτά

Η Μαλέφισεντ είναι μια πανέμορφη αλλά και παντοδύναμη νεράιδα που προστατεύει την ειρήνη και τη γαλήνη στο βασίλειο του Μουρ από την πολεμική μανία των ανθρώπων. Όταν, όμως, κάποια στιγμή ο παιδικός της φίλος Στέφαν τής αφαιρέσει με δόλο τα φτερά και τη δύναμή της για να κερδίσει τον βασιλικό θρόνο, η Μαλέφισεντ χάνει την αθωότητά της και μετατρέπεται σε μια σκοτεινή και εκδικητική δύναμη. Πρώτο θύμα της, η νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά, που θα την καταραστεί με ένα άλυτο ξόρκι…

• Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία – τέταρτη κατά σειρά στο διεθνές box-office για τη χρονιά που προβλήθηκε. Αποτελεί ως τώρα την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία από όσες έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής η Αντζελίνα Τζολί.
• Μεταξύ άλλων υποψηφιοτήτων, υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ® κοστουμιών, ενώ κέρδισε το βραβείο για το People’s Choice Awards.
• Αποτελεί διασκευή του διάσημου παραμυθιού «Η Ωραία Κοιμωμένη» του Σαρλ Περώ, που πρωτοεκδόθηκε το 1697 και εναλλακτική εκδοχή της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1959 της Disney, όπου εδώ παρακολουθούμε τη γνωστή ιστορία από την πλευρά της κακιάς μάγισσας.