Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ALPHA | Α' ΠΡΟΒΟΛΗ

KARDESLERIM

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ALPHA | Α' ΠΡΟΒΟΛΗ

KARDESLERIM - Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2021

Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα 30 μέρες μετά την προβολή τους.

Σενάριο: Γκιούλ Αμπούς Σεμέρτζι
Σκηνοθεσία: Σέρκαν Μπιριντζί
Ηθοποιοί: Χαλίτ Οζγκούρ Σαρί (Καντίρ), Σου Μπουρτζούν Κόσκου (Ασιγιέ) Γιγκίτ Κοτσάκ (Ομέρ), Αϊλίν Ακπινάρ (Εμέλ), Γκούνεϊ Μετέ (Ορχάν), Φαντίκ Σεβίν Ατασόι (Σενγκιούλ) Τζελίλ Ναλτσακάν (Ακίφ),  Σιμγκέ Σελτσούκ (Νεμπαχάτ), Άχου Γιάγτκου (Σουζάν), Ονούρ Σεΐτ Γιαράν (Ντορούκ)
Σήμανση: 12

 

«Το να είσαι φτωχός δεν σημαίνει να έχεις άδεια τσέπη, αλλά να μην έχεις κάποιον να σου κρατάει το χέρι όταν βγάζεις το χέρι σου από την τσέπη».

Τόσο ο Βελί όσο και η Χατισέ μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τα παραπάνω λόγια. Εργατικοί άνθρωποι με πλούσια καρδιά. Στερούνται ανέσεις, όπως ένα άνετο σπίτι, ένα αυτοκίνητο, χρήματα για μια πιο άνετη καθημερινότητα  αλλά έχουν ο ένας τον άλλο και κυριως τα παιδιά τους που είναι το κέντρο της ύπαρξής τους, ο θησαυρός τους.. Ο 19χρονος Καντίρ, τα 17χρονα δίδυμα Ομέρ και Ασιγιέ και η 6χρονη τρισχαριτωμένη Εμέλ. Τέσσερα παιδιά που είναι όλοι για έναν και ένας  για όλους. Όλοι μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής όπως έρχονται. Μέχρι εκείνη τη βροχερή μέρα. Εκείνο το πρωί, η Χατιτζέ γίνεται μάρτυρας μιας κατάστασης στο εξοχικό των αφεντικών της, της Νεμπαχάτ Ατακούλ και του Ακίφ Ατακούλ.. Η Χατιτζέ, σοκαρισμένη, φεύγει  από το σπίτι και πέφτει θύμα τροχαίου. Ο σύζυγος της Χατιτζέ, Βέλι, μπερδεμένος με το τι συνέβη και στην προσπάθεια του να ξετυλίξει το κουβάρι των πραγματικών συνθήκων του τροχαίου της γυναίκας του χάνει την ζωή του… Τα τέσσερα αδέλφια θρηνούν τον θάνατο των γονιών τους και έρχονται αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής..