Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12 στις 22:20

Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12 στις 22:20

LADY AND THE TRAMP (μεταγλωττισμένο)

Ρομαντική κωμωδία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 1955

Σκηνοθεσία: Κλάιντ Τζερόνιμι, Γουίλφρεντ Τζάκσον, Χάμιλτον Λάσκι
Σενάριο: Έρντμαν Πένερ (βασισμένο σε ιστορία του Γουάρντ Γκριν)
Φωνές μεταγλώττισης: Χριστίνα Κουλουμπή, Αργύρης Παυλίδης, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Γιώργος Κωνσταντής, Λουκάς Φραγκούλης, Θεόδωρος Δημητρίεφ, Γιάννης Παλαμίδας, John Μοδινός κ.α.
(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Πέγγυ Λη, Μπάρμπαρα Λόντυ, Λάρρυ Ρόμπερτς, Βέρνα Φέλτον, Μπιλ Τόμσον, Μπιλ Μπόκομ κ.α.)
Διάρκεια: 73 λεπτά

Η Λαίδη είναι ένα πανέμορφο κόκερ σπάνιελ, που μεγαλώνει μέσα στις ανέσεις μιας ευκατάστατης οικογένειας, ενώ κάνει παρέα με δύο άλλα προνομιούχα σκυλάκια της γειτονιάς, τον Τζοκ, ένα σκωτσέζικο τερριέ και τον Τράστι, ένα λαγωνικό. Όταν κάποια στιγμή η οικογένεια που την φροντίζει, αποκτά το πρώτο παιδάκι τους, η μοίρα της Λαίδης φαίνεται να αλλάζει. Στο δρόμο της, όμως, θα εμφανιστεί ο Τραμπ, ένα «μπάσταρδο» σκυλί, που τρέφεται από τους κάδους και συχνάζει στις πιο ύποπτες γειτονιές. Αν και προέρχονται από διαφορετικό περιβάλλον, οι περιπέτειες και τα απρόοπτα που συναντούν μπροστά τους θα αλλάξουν τη ζωή τους με τρόπο μοναδικό…

Κλασικό αριστούργημα της Disney που αποτελεί μια από τις πιο νοσταλγικές και διασκεδαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες. Από πολλούς τοποθετείται ως μια από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών και μια από τις πιο δυνατές ιστορίες αγάπης της μεγάλης οθόνης.