Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

You've got ALPHA mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.png

 

 

 

 

 

360°

Ο κύκλος της αλήθειας

 

 

Πρεμιέρα Πέμπτη

24 Οκτωβρίου στις 23:50

 

«Ελληνοαλβανικές σχέσεις και οι ανθρώπινες ιστορίες πίσω τους»

Η Ελλάδα και η Αλβανία βρίσκονται νομικά ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση από τα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι σχέσεις των δυο χώρων κατά καιρούς χαρακτηρίζονται από κρίσεις και εντάσεις. Η ελληνική μειονότητα της γειτονικής χώρας περνά δύσκολες μέρες, ενώ στην Αλβανία εμφανίζονται συχνά εθνικιστικές φωνές που, εγείροντας «ζήτημα Τσάμηδων», διεκδικούν εδάφη της Ελλάδας και μιλούν για «Μεγάλη Αλβανία» που φθάνει μέχρι την Πρέβεζα.

 

Οι «360°» με την Σοφία Παπαϊωάννου στην πρεμιέρα τους, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 23:50, κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία των ελληνοαλβανικών σχέσεων, από την αρχική χάραξη των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών το 1913 μέχρι και σήμερα, παρουσιάζοντας τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από πολέμους και αποφάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.png

 

 

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

 

 

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου,

στις 21:00

Η Μουρμούρα «ροκάρει»… με τον Μιχάλη Ρέππα!

 

Ο Μιχάλης Ρέππας εισβάλλει στη σειρά υποδυόμενος τον πατέρα του Άγγελου (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και έρχεται να ταράξει την καθημερινότητα των αγαπημένων χαρακτήρων.

 

Ο πατέρας του Άγγελου, ο Σπύρος , καταφθάνει απ’ τη Δανία. Κι ενώ ο Άγγελος προειδοποιεί τη Βέλη ότι περιμένουν ένα σοβαρό επιχειρηματία, υποδέχονται... ένα μηχανόβιο ροκά.

 

Επίσης, έφτασε η ώρα για τα «καζάνια» στο χωριό. Ο συνήθως αρνητικός Μηνάς, δεν βλέπει την ώρα να πάει. Ενώ η Βούλα, όλως περιέργως, το ακριβώς αντίθετο.

 

Το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου, ο Μπάμπης θα πάει Άγιο Όρος. Μόνο που η Ξένια με την Σοφία θα πάνε στην Αθήνα…

 

Ο Ηλίας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο κουρασμένος, τώρα που έχει το μωρό. Προσπαθεί να το κρύψει από την Καίτη, αλλά στην πραγματικότητα φοβάται ότι γερνάει.
Αποφασίζει να πάρει πολυβιταμίνες για ενέργεια, μα ένα μικρό λάθος θα τον κάνει ακόμα χειρότερα…

 

 

 

 

 

 

 

my.png

 

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

 

Η έρευνα πίσω από αυτό που φαίνεται
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 23:50

 

 

Μυστηριώδης εξαφάνιση γνωστής Αθηναίας στη Ριβιέρα της Αττικής…

Ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή;

Τι συνέβη εκείνο το μεσημέρι που άνοιξε η γη και την κατάπιε;

Το θρίλερ της Κέρκυρας με τη νεαρή καθηγήτρια μουσικής που είχε ερευνήσει το «Τούνελ» και είχε παγώσει την κοινή γνώμη, έρχεται πάλι στο φως με απρόβλεπτες εξελίξεις…

Η ανατροπή μετά από χρόνια, σοκάρει…

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στον Alpha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cid:image012.png@01D57497.2AED34D0

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ

 

Σάββατο 26 και

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 09:00

 

 

Με το βιολογικό ρολόι, το ρολόι δηλαδή που ρυθμίζει πολλές και ζωτικής σημασίας λειτουργίες του οργανισμού, ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 09:00.

 

Στην εκπομπή μαθαίνουμε ποιες αιτίες επηρεάζουν τη λειτουργία του, γιατί όταν απορρυθμίζεται υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική και την ψυχική υγεία  του ατόμου αλλά και ποιοι παράγοντες – από την «ρουτίνα» έως και τα φάρμακα- συμβάλλουν ώστε να το συντονίσουμε ξανά.

 

Tην Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 09:00, η εκπομπή ασχολείται με τις πιο σημαντικές αλλαγές που γίνονται εν όψει του χειμώνα, εστιάζοντας σε όλα όσα θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε ομαλά σε αυτές.

 

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μιλάει για όλα όσα βλέπει να αλλάζουν στο σώμα και την ψυχολογία της εν όψει του χειμώνα.