Ο καιρός την Τρίτη 21/03/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Με νεφώσεις στα δυτικά και νότια και βαθμιαία σποραδικές βροχές, αλλά και ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη. Την Τετάρτη, σποραδικές βροχές αναμένονται στα κεντρικά και νότια, όπως και στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες, ενώ την Πέμπτη θα υπάρξει βελτίωση με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές κυρίως ώρες.
 
Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Την Πέμπτη, στα δυτικά θα είναι εξασθενημένοι, ενώ στα ανατολικά βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 2 έως 21 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Το θερμόμετρο από 6 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι. Νοτιάδες 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές στα νότια το βράδυ και ο υδράργυρος από 3 έως 21 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, βροχή το βράδυ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις και το βράδυ από τα δυτικά βροχές. Νότιοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με αραιή συννεφιά, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ηλιοφάνεια και βαθμιαία από τα νότια νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.
 
Στην Αττική, καλός καιρός και σταδιακά συννεφιά. Ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.