Ο καιρός την Τρίτη 20/06/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με τοπικές νεφώσεις μόνο τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και λίγες σποραδικές βροχές στα ορεινά.
 
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και παροδικές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 16 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, γενικά καλός καιρός και ο υδράργυρος από 10 έως 30 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, ήλιος και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά στα νότια το πρωί. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 26 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά το μεσημέρι. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.