Ο καιρός την Τρίτη 17/4/2018

Την  Τρίτη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στη βόρεια χώρα και στα λοιπά ηπειρωτικά ορεινά κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την ηπειρωτική χώρα με βελτίωση το βράδυ.
Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα γίνουν βόρειοι και την Πέμπτη στο Αιγαίο θα ενισχυθούν.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη βροχή και το θερμόμετρο από 11 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και στα λοιπά ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και σποραδικές βροχές στα ορεινά με τον υδράργυρο από 13 έως 22 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ με το θερμόμετρο από 14 έως 23 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 11 έως 24 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με νεφώσεις κατά περιόδους, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV