Ο καιρός την Τετάρτη 7/3/2018

Με τοπικές βροχές κατά περιόδους και παροδικές καταιγίδες στα δυτικά, στα κεντρικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτίωσης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα.
Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά ως 7 μποφόρ, ενώ με τις συνθήκες αυτές ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στην κεντρική και νότια χώρα. Την Πέμπτη, οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και την Παρασκευή σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές κυρίως το βράδυ. Η θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά κατά περιόδους και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα βόρεια το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, σκόνη και ο υδράργυρος από 8 έως 21 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και βαθμιαία αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις και σκόνη, νότιοι και βαθμιαία δυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 12 έως 21 και στη βόρεια Κρήτη 23 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους, άνεμοι από νότιες και βαθμιαία δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV