Ο καιρός την Πέμπτη 9/8/2018

Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά την Πέμπτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με μικρή ενίσχυση από την Παρασκευή.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 32 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Ο υδράργυρος από 19 έως 34 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV