Ο καιρός την Πέμπτη 9/11/2017

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή, στη δυτική χώρα αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες (στο βόρειο Ιόνιο). Τέλος, το Σάββατο, τοπικές βροχές προβλέπονται για το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι, το επόμενο διήμερο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ σταδιακά από την Παρασκευή θα στραφούν σε νότιους και το Σάββατο θα φτάσουν σε ένταση τα 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σταδιακή βελτίωση, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 22 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά με παροδικές βροχές και γρήγορη βελτίωση, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 8 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV