Ο καιρός την Πέμπτη 7/12/2017

Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και κρύο το πρωί. Το Σάββατο, τοπικές βροχές θα σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ, ενώ από την Παρασκευή θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και το Σάββατο ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα, κρύο το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 14 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 2 έως 14 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από μείον 2 έως 16 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από μείον 2 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV