Ο καιρός την πέμπτη 17/8/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές κυρίως ώρες και παροδικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το Σάββατο.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 36 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 21 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά και το απόγευμα παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 16 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες και ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 30 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 20 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV