Ο καιρός την Πέμπτη 15/3/2018

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σχεδόν σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές την Πέμπτη στα ανατολικά και την Παρασκευή στα βορειοδυτικά. Το Σάββατο, σποραδικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ, ενώ από την Παρασκευή θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στο Ιόνιο ως 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το Σάββατο.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με βροχές στα ανατολικά ως το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με νεφώσεις κατά περιόδους και το θερμόμετρο από 6 έως 17 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και ο υδράργυρος από 5 έως 19 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και βελτίωση το απόγευμα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις και ο υδράργυρος από 4 έως 19 βαθμούς.
 
Στην Αττική, καλός καιρός, δυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV