Ο καιρός την Πέμπτη 15/2/2018

Νέα επιδείνωση του καιρού θα έχουμε την Πέμπτη με βροχές, τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σε κεντρικά ημιορεινά τμήματα. Την Παρασκευή, αναμένεται βελτίωση στα δυτικά και βόρεια, ενώ τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Το Σάββατο, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και μόνο στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ την Παρασκευή θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση και το Σάββατο από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, στα κεντρικά τμήματα καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 11 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 6 έως 10 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά με βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, βροχές, τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χιόνια κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 13 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και κεντρικά ημιορεινά και ο υδράργυρος από 5 έως 12 βαθμούς.
 
Στην Αττική, κακοκαιρία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με στροφή σε βόρειους το βράδυ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV