Ο καιρός την Πέμπτη 12/7/2018

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις και λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 18 έως 33 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα το απόγευμα και ο υδράργυρος από 14 έως 33 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και ο υδράργυρος από 18 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV