Ο καιρός την Παρασκευή 9/3/2018

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και τοπικές μόνο νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι την Παρασκευή και το Σάββατο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ την Κυριακή θα στραφούν σε νοτιοδυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 18 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια, τοπική συννεφιά και ο υδράργυρος από 5 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV