Ο καιρός την Παρασκευή 8/12/2017

Καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με ηλιοφάνεια, τοπικές μόνο νεφώσεις και κρύο το πρωί. Το Σαββατοκύριακο, τοπικές βροχές θα σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα δυτικά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, την Παρασκευή 3 με 5 μποφόρ και το Σαββατοκύριακο 6 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σαββατοκύριακο.
 
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα, κρύο το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 15 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 4 έως 14 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια, βαθμιαία τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα βροχές στο Ιόνιο, το βράδυ νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα και ο υδράργυρος από μείον 3 έως 17 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 18 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από μείον 2 έως 17 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV