Ο καιρός την Παρασκευή 10/11/2017

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, και μόνο στη βορειοδυτική χώρα αναμένονται τοπικές βροχές από το απόγευμα. Το Σάββατο, τοπικές βροχές προβλέπονται για το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τέλος, την Κυριακή πρόσκαιρες βροχές αναμένονται σε διάφορες περιοχές, ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια.
Οι άνεμοι, σταδιακά από την Παρασκευή θα στραφούν σε νότιους 3 με 5 μποφόρ και το Σαββατοκύριακο θα φτάσουν σε ένταση τα 6 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός με αραιή συννεφιά, ομίχλη το πρωί και το θερμόμετρο από 8 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία λίγες βροχές στα βόρεια, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 21 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με αραιή συννεφιά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και ο υδράργυρος από 5 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV