Ο καιρός την Κυριακή 22 Ιουλίου

Με ηλιοφάνεια και πολύ ζέστη θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα έχουμε στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές στα βορειοανατολικά την Κυριακή και κυρίως στα βόρεια τη Δευτέρα. Την Τρίτη, τοπικές βροχές ή μπόρες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές κυρίως ώρες.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και λίγες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 37 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 23 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 16 έως 37 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 35 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, στα νότια βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία και ο υδράργυρος από 20 έως 40 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV