Ο καιρός την Κυριακή 20/5/2018

Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια ως 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές τις θερμές ώρες. Ο υδράργυρος από 12 έως 28 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV