Ο καιρός την Κυριακή 20/07/2017

Καλός θα είναι ο καιρός και την Κυριακή σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά και στα ηπειρωτικά τις απογευματινές κυρίως ώρες. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα έχουμε στα βόρεια και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά τμήματα το απόγευμα.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά από τη Δευτέρα 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα και σποραδικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 14 έως 36 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, αίθριος καιρός με τοπική συννεφιά από το απόγευμα και το θερμόμετρο από 21 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά από το απόγευμα και σποραδικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες και ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά στα νότια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και ο υδράργυρος από 17 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV