Ο καιρός την Κυριακή 17/6/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Με άστατο καιρό, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο. Από την Τρίτη όμως αναμένεται βελτίωση του καιρού.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή και σταδιακή άνοδο από τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 25 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από 14 έως 27 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, ισχυροί δυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 27 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς παροδικά ισχυρές κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας. Ο υδράργυρος από 17 έως 25 βαθμούς.
 
Στην Αττική, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.