Ο καιρός την Κυριακή 14/1/2018

Με τοπικές βροχές, παροδικές καταιγίδες και χιόνια (στα ηπειρωτικά ορεινά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο) θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο (κατά περιόδους) σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Οι άνεμοι την Κυριακή, στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Τη Δευτέρα, θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση, ενώ την Τρίτη σε όλη τη χώρα θα γίνουν δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ανατολικές περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι με εξασθένηση και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 8 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές και λίγα χιόνια κυρίως στα ορεινά με το θερμόμετρο από 5 έως 8 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βαθμιαία τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και ο υδράργυρος από 3 έως 15 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση, βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 14 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα βόρεια και κεντρικά ημιορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 10 βαθμούς.
 
Στην Αττική, τοπικές βροχές και χιόνι στην Πάρνηθα, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV