Ο καιρός την Δευτέρα του Πάσχα 9/4/2018

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και μόνο στα νοτιοανατολικά τη Δευτέρα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.
Οι άνεμοι τη Δευτέρα, στα δυτικά θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη μεταβλητοί 3 με 5 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία από 3 έως 22 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 8 έως 22 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 3 έως 23 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές το πρωί στα νότια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 6 έως 23 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV