Ο καιρός τη Τετάρτη 17 Ιουλίου

Καλοκαιρινός θα παραμείνει ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοανατολικά την Τετάρτη και στα βόρεια ορεινά την Πέμπτη και την Παρασκευή.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ανατολικά σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά το απόγευμα και το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα και ο υδράργυρος από 15 έως 34 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 32 βαθμούς.
 
Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 19 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV