Ο καιρός τη Πέμπτη 18 Ιουλίου

Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα έχουμε στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές στα βορειοανατολικά την Πέμπτη και την Παρασκευή.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και σποραδικές βροχές στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με λίγα σύννεφα το απόγευμα και το θερμόμετρο από 23 έως 32 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα και ο υδράργυρος από 16 έως 34 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 32 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 20 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα το απόγευμα, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV