Ο καιρός τη Κυριακή 20/1/2018

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Την Κυριακή, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά. Τη Δευτέρα, ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί στα δυτικά και το βράδυ στα βόρεια, ενώ την Τρίτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά.
 
Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από δυτικές και νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα ενισχυθούν.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και τη νύχτα σε ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία από 0 έως 12 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, βροχές και παροδικές καταιγίδες με το θερμόμετρο από 3 έως 12 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 5 έως 16 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, τοπικές βροχές το απόγευμα και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες από το απόγευμα, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και από το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 5 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Αττική, βροχές από το απόγευμα και πρόσκαιρες καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV