Ο καιρός τη Δευτέρα 21/5/2018

Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειώνονται στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα τις θερμές ώρες της ημέρας.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές τις θερμές ώρες στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 11 έως 30 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 15 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά, βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV