Ο καιρός τη Δευτέρα 19/6/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τη Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός με σποραδικές βροχές μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.
 
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο από την Τρίτη.
 
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 28 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 12 έως 27 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές στα νότια το πρωί. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 26 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας. Ο υδράργυρος από 12 έως 26 βαθμούς.
 
Στην Αττική, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές το μεσημέρι. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.