Ο καιρός το Σάββατο 23/6/2018

Με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες να επηρεάζουν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας την ηπειρωτική χώρα και από την Κυριακή και το Ιόνιο θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ, ενώ από την Κυριακή θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανότητα βροχής. Το θερμόμετρο από 20 έως 28 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 13 έως 31 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές κυρίως στα ορεινά της Κρήτης, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια, άνεμοι δυτικών και βαθμιαία βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 17 έως 32 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες, δυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV