Ο καιρός το Σάββατο 22/04/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Κακοκαιρία αναμένεται για το Σάββατο στη νότια Ελλάδα, με χαμηλές θερμοκρασίες, σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη νότια χώρα και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από την Κυριακή όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και θα είναι γενικά καλός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με λίγες βροχές στα βορειοανατολικά και τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες.
 
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο ως 7  μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο και άνοδο την Κυριακή.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τις μεσημεριανές ώρες συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές, χιόνι στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδα και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 16 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Αττική, τοπικές βροχές με βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.