Ο καιρός το Σάββατο 20/5/2017

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Καλός θα είναι ο καιρός το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα. Την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους σε αρκετές περιοχές της χώρας. Από τη Δευτέρα το απόγευμα όμως αναμένεται βελτίωση.
Οι άνεμοι το Σαββατοκύριακο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από τη Δευτέρα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σάββατο και μικρή πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 6 έως 27 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 11 έως 25 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 9 έως 26 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 23 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ εξασθενούντες και στρεφόμενοι στα βόρεια σε νότιους και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες. Ο υδράργυρος από 8 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.