Ο καιρός το Σάββατο 18/11/2017

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και το Σάββατο με σταδιακή όμως εξασθένηση των φαινομένων. Με τοπικές όμως βροχές και καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές με σταδιακή βελτίωση και το θερμόμετρο από 12 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το απόγευμα, άνεμοι από νότιες και βαθμιαία βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση τα απόγευμα. Ο υδράργυρος από 10 έως 19 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 21 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Ο υδράργυρος από 9 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Αττική, βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV