Ο καιρός το Σάββατο 11/11/2017

Το Σάββατο, τοπικές βροχές προβλέπονται για το Ιόνιο και τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Την Κυριακή, πρόσκαιρες βροχές αναμένονται σε διάφορες περιοχές, ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια, ενώ τη Δευτέρα, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σχεδόν όλη τη χώρα.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία από 3 έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και ο υδράργυρος από 3 έως 21 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, συννεφιά και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 22 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή στα βόρεια το απόγευμα, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένη συννεφιά με βροχές στα βόρεια και ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV