Γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Κυριακή με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια.
 
Την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη, τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες στα δυτικά και νότια.
 
Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 1 έως 14 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, αραιή συννεφιά και ο υδράργυρος από μείον 2 έως 16 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με αραιή συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV