Σχέσεις Ελλήνων και Γερμανών

ΕΚΠΟΜΠΕΣ
360ᵒ
WebTV EMBED
Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κώδικα για embedding:
Με το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης να ανεβαίνει και τις διαπραγματεύσεις για την χρηματοδότηση της Ελλάδας να αποκτούν διαστάσεις θρίλερ, οι «360ο» ταξίδεψαν στην Γερμανία και σε μια ενδιαφέρουσα αποστολή κατέγραψαν τις αντιδράσεις και τις εντάσεις που δυναμιτίζουν τις σχέσεις Ελλήνων και Γερμανών,  με αποκορύφωμα τις απειλές που δέχθηκαν Έλληνες μετανάστες στο Ντίσελντορφ.
 
Η Σοφία Παπαϊωάννου επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας Bild, η οποία έχει δημοσιεύσει δεκάδες προκλητικά δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και που πρόσφατα ξεκίνησε μεγάλη δυσφημιστική καμπάνια με τίτλο «Όχι χρήματα για τους άπληστους Έλληνες». Εκεί, συνομίλησε με αρχισυντάκτη της εφημερίδας ο οποίος έκανε λόγο για ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης και των νησιών.
 
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε επίσης στο Ντίσελντορφ και στο ελληνικό εστιατόριο οι ιδιοκτήτες του οποίου πριν λίγες ημέρες έγιναν αποδέκτες μιας ανώνυμης ρατσιστικής επιστολής, που, μεταξύ άλλων, τους καλούσε να επιστρέψουν στη «διεφθαρμένη και βρωμερή» χώρα τους.
 
Έλληνες μετανάστες, που ζουν χρόνια στην Γερμάνια, αλλά και άλλοι που έχουν μεταβεί πρόσφατα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, μιλούν στην εκπομπή για το πώς τους αντιμετωπίζουν σήμερα οι Γερμανοί καθώς και για τις προοπτικές και τις συνθήκες που συνάντησαν εκεί.

WEB TV

ΑΥΤΟΨΙΑ
Η σεξουαλική παρενόχληση στην Ελλάδα

Pages

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WEB TV