ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Δευτέρα 8 Μαΐου - 16:50
 
 
Την εβδομάδα 8 με 12 Μαϊου, ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών και εμπειριών «κονταροχτυπιούνται» για τον τίτλο του «Καλύτερου Ζευγαριού».
 
Τη Δευτέρα μάς υποδέχεται η Σοφία και ο Ανδρέας. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι που, αν και μετρά μόνο ένα χρόνο μαζί, ήδη συγκατοικεί.
 
Την Τρίτη γνωρίζουμε την Μαρία και τον Αλέκο, ένα ζευγάρι που θα μας δείξει πως αν κάποια πράγματα είναι καρμικά, όλα συνωμοτούν στο να βρεθούν δύο άνθρωποι.
 
Την Τετάρτη η Νίκη και ο Νίκος μοιράζονται μαζί μας το μυστικό για να κρατηθεί άσβεστη η φλόγα, μετά από 48 χρόνια γάμου!
 
Την Πέμπτη, η Σοφία και ο Άλντο, το νεότερο ζευγάρι της εβδομάδας, αν και είναι μαζί μόλις επτά μήνες, δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλο.
 
Την Παρασκευή, με οικοδέσποινα τη Βάσω Κολλιδά, τα ζευγάρια συναντιούνται για το τελευταίο κριτήριο, αυτό που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην τελική κατάταξη.
Οι διαγωνιζόμενοι, αφού ακούσουν τα σχόλια που έκαναν γι’ αυτούς οι γυναίκες, έχουν την ευκαιρία να βαθμολογήσουν ακόμα μια φορά για την «τελική εντύπωση» που έχουν αποκομίσει από κάθε ζευγάρι ξεχωριστά.
 
Ποιο θα είναι τελικά το καλύτερο ζευγάρι που θα κερδίσει τα 3.000 ευρώ;
 

 
 
Μαζί ζούμε, μαζί κερδίζουμε!
 
 
 
Οι σχέσεις στο μικροσκόπιο. Η αγάπη κρίνεται και βαθμολογείται. Η ζωή των ζευγαριών αποκαλύπτεται…
 
Κάθε εβδομάδα, η Βάσω Κολλιδά αναδεικνύει «Το καλύτερο ζευγάρι».
Τέσσερα ζευγάρια, τέσσερις ιστορίες αγάπης. Δευτέρα με Πέμπτη, περνούν μέσα από πέντε δοκιμασίες. Την Παρασκευή, οι γυναίκες της παρέας δίνουν μια έξτρα βαθμολογία για την τελική εντύπωση που αποκόμισαν. Ο νικητής προκύπτει από τον μέσο όρο των δύο βαθμολογιών.
 
Οι δοκιμασίες αναλυτικά:
 
-     Πρώτη εντύπωση: Πώς ταιριάζει εμφανισιακά το ζευγάρι; Το ζευγάρι ξεδιπλώνει πτυχές της σχέσης του και αξιολογείται γι’ αυτές. Βαθμολογείται, επίσης, η εντύπωση που δίνει ο σύντροφος στις διαγωνιζόμενες.
 
-     Εκδήλωση αγάπης: Μια ερωτική εξομολόγηση μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό. Ο άνδρας καλείται να εκδηλώσει την αγάπη του προς τη σύντροφό του/οικοδέσποινα, είτε με κάποια έκπληξη - δώρο, είτε με κάποια «ευγενική χειρονομία», προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις και την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.
 
-     Εμφάνιση: Γιατί εκτός από το καλό πακέτο σημασία έχει και το ανάλογο περιτύλιγμα. Τα ζευγάρια καλούνται να ετοιμαστούν για έξοδο, την οποία κάθε φορά ορίζουν οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.
 
-     Ο έρωτας περνά απ’ την κουζίνα: Το κάθε ζευγάρι σερβίρει κάτι που αντιπροσωπεύει την αγάπη του.
 
-     Πόσο καλά με ξέρεις: Ήρθε η ώρα της αλήθειας! Ξέρει πραγματικά τα πάντα ο ένας για τον άλλο; Με αυτό το τεστ θα φανεί. Οι καλεσμένες γράφουν ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική ζωή του ζευγαριού.
Οι απαντήσεις δίνονται γραπτώς από τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να δει ο ένας την απάντηση του άλλου. 
 
Ποιο θα είναι τελικά το καλύτερο ζευγάρι που θα κερδίσει τα 3.000 ευρώ;
 
 
«Το καλύτερο ζευγάρι»: Μαζί ζούμε, μαζί κερδίζουμε!