ΠΡΕΜΙΕΡΑ
TEEN CITY VIBE
Σάββατο 17:00
Βόλος
 
 
Το Teen City Vibe ξεκινά το ταξίδι του, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 17:00. Πρώτος σταθμός ο Βόλος, μια «ζωντανή» πόλη, με πολλούς teenagers. Εκεί, ο Γιάννης Κορφιάτης συναντά τρεις έφηβους, την Άννα, τον Τάσο και τον Χριστόφορο, και τους βοηθά να φτιάξουν το καλύτερο βιντεάκι για την πόλη τους.
 
Η Άννα είναι 17 χρόνων. Διαβάζει αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα γιατί δίνει Πανελλήνιες. Το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός.
 
Ο Τάσος είναι 16 χρόνων και ασχολείται δέκα χρόνια με το τέννις. Η μεγάλη του αγάπη είναι το squash. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει κιθάρα και κάνει μαγικά στους φίλους του.
 
Ο Χριστόφορος είναι ο βενιαμίν της παρέας. Του αρέσει να κατεβαίνει τα βουνά με το ποδήλατό του. Αγαπά το downhill και θέλει να σχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.
 
Και οι τρεις βάζουν τα δυνατά τους για να αναδείξουν την πόλη τους. Μοιράζουν αγκαλιές στα σοκάκια του Βολωνακίου, κάνουν ποδηλατάδα στην παραλία και χορεύουν στην ταράτσα των φίλων τους…
 

 
 
 
Δέκα πόλεις. Τρεις νέοι. Μία ομάδα. Ένας στόχος.
Η ενέργεια, στο ζενίθ. Τα vibes, δυνατά. Ο παλμός, νεανικός.
 
Η καρδιά του «Teen City Vibe» ξεκινά να χτυπά. Η πιο νεανική, ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται στον Alpha. Ο Γιάννης Κορφιάτης καλεί νέους ηλικίας 15-18 ετών να γίνουν ομάδα, να ακούσουν τα vibes της πόλης τους και να τα μεταφέρουν σε ένα ευφάνταστο βίντεο.
 
Τρεις έφηβοι κάθε φορά, άγνωστοι μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεναγούν στην πόλη τους, μέσα από τη δική τους ματιά. Με τη βοήθεια του παρουσιαστή, σχεδιάζουν, οργανώνουν, σκηνοθετούν και κινηματογραφούν με τις κάμερές τους υλικό, ώστε να φτιάξουν μόνοι τους ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών. Στόχος, να παρουσιάσουν την ενέργεια, τη ζωντάνια, την ομορφιά, το χρώμα της πόλης όπου ζουν.
 
Μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου, το 2λεπτο βίντεο θα ανεβαίνει σε ιντερνετική πλατφόρμα, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει και να αναδείξει τον νικητή.

Η ομάδα της οποίας το βίντεο θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes, shares, comments θα κερδίσει το «Έπαθλο της πόλης»!